Evenementen | Saté Klapper

Evenementen

Regelmatig staan wij op evenementen met onze foodtrailer. Misschien binnenkort wel bij jou in de buurt.

Kerstfair Rhenen

14 December - Kerstfair Rhenen

Op zaterdag 14 december’19 wordt voor het vierde achtereenvolgende jaar flink uitgepakt in het centrum van Rhenen. Op het geheel gerenoveerd Frederik van de Paltshof staan tientallen sfeervolle feeëriek verlichte kramen opgesteld.

De kersttijd staat centraal, alles wat te koop wordt aangeboden ademt de sfeer van het komende kerstfeest. Er rijdt een heuse arrenslee door het centrum en voor de jeugd is er veel te beleven, van een Kunstijsbaan met een authentieke Koek & Zopie-stand tot een levende kerststal. Naast al het moois, dat te koop wordt aangeboden, of waarmee gespeeld kan worden, kan men ook genieten van diverse zanggroepen. Zij verzorgen sfeervolle optredens op een podium in het centrum van de stad en zij trekken eveneens door het centrum om op straathoeken en pleinen mooie vocale kerstliederen ten gehore te brengen.

Trotsmarkt

17 Augustus Trotsmarkt - Wijk bij Duurstede

"Trots is een markt waar mensen staan die passie hebben voor wat ze aanbieden. Niet strikt Bio of fair-triade maar wel duurzaam en met een eerlijk verhaal. Een zeer breed assortiment van droge worst tot hippe badkleding en van verse honing tot moderne woning inrichting.

Op Trots koop je niet alleen een stuk kaas maar je beleeft het ook, de bevlogenheid van de standhouders is de ruggengraat van Trots en daarnaast telt de sfeer en schoonheid van de locatie ook mee.

Geen versterkte muziek of geschreeuw op de markt, geen springkussens of draaimolens. Nee, lekker thematisch knutselen voor de kinderen, passend bij de tijd van het jaar. Een fijne ontspannen sfeer op bijvoorbeeld een picknickkleed met een heerlijk glas wijn en een lekker hapje. Genieten van al het moois en lekkers wat de standhouders te bieden hebben. Trots maand edities zijn altijd gratis toegankelijk en voorzien van voldoende gratis parkeer mogelijkheden.

6 Juli Souk

6 Juli Week van de Landverhuizers - Souk (Oriëntaalse markt)

Op 6 Juli 2019 staan wij in Veenendaal met onze satékraam. Het stadsstrand (hét hart van de binnenstad) verandert voor één dag in een bruisende bazaar, restaurant, podium, theehuis en multicultureel centrum voor alle leeftijden. De geurige rook van de barbecues en de ritmische trommels brengen je van Veenendaal naar het verre Oosten. Kom deze zaterdag ook naar het Stadsstrand om te genieten van dit cultureel, muzikaal én culinair festijn met o.a. Samira’s Blues, Nirkoda dans en echte kamelen! Toegang gratis.

Bereik ons via Social Media!